Restaurant

Restaurant WEEVA

“WEEVA”, oftewel: het Woon- en Eethuis voor Allen, opgericht in 1871, was jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daar buiten. Sinds 2011 is restaurant Weeva terug van weggeweest en laten wij u in ons restaurant genieten van het lekkers dat Groningen te bieden heeft. In een nostalgische sfeer proeft u de met streekproducten bereide gerechten, die door ons met veel zorg en liefde vakkundig klaar gemaakt worden.

Grand Café

Na uw overnachting in het Martini Hotel wacht u beneden in het Grand Café een heerlijk ontbijtbuffet. Met vers brood van de warme bakker begint u de dag als herboren. Hier kunt u rustig wakker worden met uitzicht op het levendige Groningen.

Bar

Het Martini Hotel is trots u te mogen verwelkomen in haar authentieke hotelbar / Grand Café. Het Grand Café is zeer sfeervol en rustiek ingericht in de stijl van de jaren dertig. Een glaasje wijn of een fris biertje, een aperitiefje of een glas fris. Bij de open haard, aan de stamtafel met een krantje erbij of gezellig aan de bar, u hebt het voor het kiezen. In de hotelbar kunt u in alle rust bijkomen van een dag in het mooie Groningen.

Eetcafé Taveerne Rabenhaupt

Aan de overkant van het Martini Hotel vindt u eetcafé Taveerne Rabenhaupt (beiden horen we bij de Martini Hotel Group). 

Taveerne Rabenhaupt is een gezellig eetcafé met een groot terras, waar we u graag ontvangen voor een kopje koffie, een gezellige lunch, een heerlijk diner of gewoon een koud biertje.

Wij zijn gek op kip en bier, vandaar ook dat u bij ons een grote kippengrill in de keuken vindt en zelf uw biertjes mag tappen aan de taptafel.