Omgeving

Het Martini Hotel is de perfecte basis voor een bezoek aan de bruisende binnenstad van Groningen of aan het mooie buitengebied.

Vanuit het hotel loopt u zo de winkelstraat in en binnen 5 minuten staat u op de Grote Markt naar de Martinitoren te kijken. Durft u de klim aan? Of brengt u liever een bezoek aan het Groninger Museum?

Groningen mag dan de jongste stad van Nederland zijn, ze kent een lange, roerige geschiedenis en dat is goed terug te zien aan de vele historische pakhuizen, gebouwen en hofjes. Groningen is echter ook een moderne stad met veel vernieuwende architectuur. En last-but-not-least is het ook een gezellige studentenstad wat er voor zorgt dat er altijd een levendige sfeer heerst in de stad.

Ook een dagje shoppen in de stad is een aanrader, aangezien Groningen een veelzijdig aanbod van winkels biedt. En tussendoor strijkt u neer op één van de gezellige terrasjes of in één van de sfeervolle caféetjes.

Wilt u de provincie in om nog meer van Groningen te proeven? Neem dan eens een kijkje in de voormalige Veenkoloniën, maak een fietstocht langs oude borgen, ga uitwaaien aan de kust of wandel over het Blote Voetenpad. Genoeg te beleven! Er gaat immers niets boven Groningen!

En mogen wij u alvast suggesties doen voor leuke fietsroutes? Dan raden wij u "Genieten in het authentieke Groningen" en "Groningen op z'n mooist" aan!